Tynne bøsse gutter seksy menn

tynne bøsse gutter seksy menn

.

Mange damer som er i , kan få litt "satte" figurer, "konefigur", eller hva jeg skal kalle det. Det kan jo og være fint, men synes det er mer sjeldent og vakkert med voksne damer som beholder ungpikefiguren sin.

Mange menn er ikke fan av brede damer, a la felefasong. Mange med smale hofter, kan og ha smale midjer. Du høres nett og yndig ut og bør være stolt av deg selv! Det er det samme for meg hvordan en kvinne egentlig ser ut. Det er klart at man ved første øyekast fatter interesse for et eller annet, vi er alle forskjellige og tenner på ulike ting. Men det er særdeles lite viktig fordi personlighet og utstråling teller uendelig mer. Ja det er flott med kurver på kvinner, men det er også tusen andre ting som er flott på kvinner Det er umulig for oss å si noe om kjæresten.

Tenk at han har valgt deg fordi han liker deg slik du er, både kropp og personlighet. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Er det usexy med kvinner som meg? Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0.

Er det usexy med kvinner som meg? AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted February 25, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Jeg synes ofte at det er fint. Men det kommer jo an på helheten. Jeg blir ikke sett på som feminin akkurat!

Report post  ·  3. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Cathrine88   Report post  ·  6. Posted February 25, edited. Du er en kvinne, og selvsagt finnes det heterofile menn som blir tiltrukket av kvinner som deg. Edited February 25, by Cathrine Report post  ·  7. Teodorosaurus   Report post  ·  8.

Report post  ·  9. Posted February 26, Report post  ·  Etter noen minutter banket det på døren og Elias spurte om han kunne komme inn. De pusset tenner og skravlet litt, klærne ble tatt av og guttene stod bare i boxershortser. Elias måtte tisse så han gjorde det mens Per Kristian snudde ryggen til. Han merket at han ble litt flau for akkurat det etter samtalen tidligere, til tross for at han hadde sett Elias naken mange ganger i garderoben.

Elias så nok at han ble litt flau, så han kommenterte at Per Kristian måtte da tåle å se pikken hans. Joa, Per Kristian gjorde nå det.. Til sin egen fortvilelse merket han prikkingen i lemmet igjen og han merket at det sakte reiste seg og gled oppover mot magen.

Jeg så nok at du fikk en bule der på bussen i dag også. Elias lo, og sa at det var vel bare deilig innimellom. Men han påpekte også at det deiligste var vel å få utløp for kåtskapen og at Per Kristian var heldig som hadde Cecilie til å hjelpe seg med det. Per Kristian lo og var enig i det, og registrerte samtidig at bulen i buksen til Elias hadde kommet tilbake.

Elias fikk et nytende uttrykk i ansiktet mens det var tydelig at han tok noen runketak. Det var deilig å holdet i lemmet, og han kunne kjenne blodet banke gjennom årene.

Han lot forhuden glid sakte over hodet et par ganger, mens han pustet skjelvende. Elias observerte det hele diskret, men nøye og så spurte han om han kanskje kunne få se lemmet til Per Kristian mens han runket. Per Kristian tenkte at det ville bli enda flauere, samtidig som han begynte å bli såpass kåt at han ble litt tent ved tanken.

Han dro ned boxeren, og skrittet ut av den, samtidig som han så at Elias gjorde det samme. Lemmet til Elias var stort og kraftig, med tydelige blodårer utenpå. Hodet var litt mørkere i farven, og han kunne se at det pulserte — Elias måtte være nokså kåt.

Per Kristian kunne kjenne at han ble enda kåtere av synet, og hånda hans fant tilbake til det stive lemmet. Han brukte tommelen til å dra forhuden frem og tilbake over hodet, slik at han intensiverte massasjen akkurat der, samtidig som han så Elias nappe hardt i pikken, han hadde virkelig satt opp tempoet.

Det kom også noen svake stønn fra ham. Per Kristian merket at dette gjorde ham veldig kåt, og han følte at han kunne komme når som helst, derfor senket han tempoet litt igjen. Elias stønnet og spurte om han kunne få ta på pikken til Per Kristian. Per Kristian var noe skeptisk, men rakk ikke svare før hånda til Elias fant veien og la seg rundt skaftet.

Etter dette fulgte noen runketak som Per Kristian trodde skulle få han rett til himmels. Det kjentes i grunnen ut som om Elias aldri hadde gjort noe annet enn å runke i hele sitt liv. Fingrene rundt forhuden som igjen stimulerte hodet, Per Kristian klynket i nytelse. Elias satte seg ned på kne foran Per Kristian og studerte pikken hans nøye mens han runket den. Elias bøyde seg frem, strakk ut tunga og lot den gli over pikkhodet, noe som gjorde at Per Kristian stønnet igjen.

Dette var noe han aldri hadde drømt om, og det verste av alt var at det var enda bedre enn når Cecilie gjorde det. Munnen som gapte over pikken, en hånd som masserte ballene, og deretter en finger som gled opp i rumpa.

Først tenkte Per Kristian at det var litt ekkelt, deretter tenkte han bare at det var utrolig deilig, og så eksploderte han i en voldsom orgasme. Han kunne nærmest kjenne at spermen sprutet støtvis inn i munnen til Elias, og borte ble den. Elias svelget alt sammen! Per Kristian visste ikke om han skulle le eller gråte, han bare kjente at han sank sammen i knærne og seg ned på gulvet. Elias la seg ved siden av ham, og stønnet. Per Kristian følte at han burde ta den utfordringen ettersom han hadde fått så deilig behandling fra Elias, så han la forsiktig hånden sin rundt lemmet.

Det var steinhardt, og det pulserte i hånden hans. Per Kristian kjente at det begynte å krible i hans eget lem nesten med det samme han tok det første runketaket på Elias, og han stønnet av kåtskap og spenning.

Elias stønnet også, mens han gav Per Kristian oppmuntrende tilbakemeldinger på behandlingen. Etter hvert spurte han om Per Kristian hadde likt å han fingeren hans i rumpa, noe han måtte innrømme at han hadde.

Elias lurte da på om han kunne få lov å ta Per Kristian bak. I det han spurte satte han seg opp på kne og tok tak i hoftene til Per Kristian og snudde han rundt på magen.

Per Kristian forsøkte å protestere, men merket plutselig at han ble kåt av tanken, og sa derfor at de kunne prøve. Elias senket hodet sitt ned mot Per Kristians rumpe og lot tunga presse mot hullet. Han slikket med et visst press bak, og lot tunga gli opp i hullet.

Tidvis lot han også tunga presse mot området mellom penis og rumpehullet, noe som var utrolig deilig for Per Kristian. Han kjente ilinger helt opp i hodet ved denne behandlingen. Etter hvert stoppet Elias opp, og han reiste seg og gikk mot vasken. Der fant han frem en flaske med glidemiddel som han hadde i toalettvesken sin.

Han satte seg ned på kne igjen, tok litt glidemiddel på hendene og gned inn rumpa til Per Kristian. Han førte inn først en finger, deretter to og til slutt tre. Det sprengte og var litt vondt, men det ble bare deiligere og deiligere etter hvert. Elias stønnet, fjernet deretter fingrene og gned inn sin egen pikk med glidemiddel.

Om mulig var pikken hans enda mer sprengkåt nå. Så satte han pikkhodet sitt mot rumpehullsåpningen og begynte å presse. Per Kristian stønnet, han kunne ikke si om det var av lyst eller smerte, men kjente at det hele tiden ble bedre.

Tynne bøsse gutter seksy menn

Homoseksuell internet sex orgasme gutter

Men han påpekte også at det deiligste var vel å få utløp for kåtskapen og at Per Kristian var heldig som hadde Cecilie til å hjelpe seg med det. Jeg blir ikke sett på som feminin akkurat! Det ser skikkelig rart ut. Jeg kjenner ingen kvinner som har funnet feite menn tiltrekkende, tynne bøsse gutter seksy menn, men har hort flere menn som liker store damer. Da han så tilbake på Elias så han at han satt med hånda presset over bulen i skrittet, han kunne dessuten se at tommelen gned litt frem og tilbake på et bestemt punkt. Chat homo med gutter eskorte ålesund